Werkwijze

Als je voor het eerst voor een fotoshoot komt, dan kan dat best even spannend zijn. Ik leg je graag uit hoe ik werk en wat je kunt verwachten. 

Wat kan je verwachten?

Tijdens de door jullie geboekte fotoshoot kan je altijd rekenen op een fijne en ontspannen sfeer, maar uiteraard wel in een professionele setting. Tijdens de fotoshoot kom ik zelf met ideeën die de foto leuker/specialer maken. Eigen invulling is altijd welkom, tenslotte maak je de foto “eigen” met jouw inbreng. Ik streef er altijd naar om mensen op hun gemak te stellen zodat dat ook overkomt op de foto. Uiteindelijk hebben jullie mij gekozen voor de meest waardevolle foto’s in jullie leven en dit neem ik dan ook heel serieus.

De studio: 

Hier is waar het allemaal gebeurd. Je vindt mijn studio in het centraal gelegen Lisse, op slechts 30 minuten vanuit Amsterdam en 40 minuten vanuit Den Haag. Mijn studio is de ideale combinatie van de keukentafel waaraan goede ideeën ontstaan en de professionele setting om het allemaal uit te voeren.  De studio is verdeeld in twee etages en bevat alle benodigde apparatuur. Zo zijn er verschillende licht setups en achtergronden mogelijk. Maar eerst schuiven we aan de grote tafel waar we de ideeën kunnen doorspreken en even rustig een kopje koffie of thee kunnen drinken. 

Wanneer moet er een afspraak gemaakt worden?

Het is gebruikelijk om 2 maanden van te voren een afspraak te maken. Ben je iets later met reserveren? Vraag gerust naar mogelijkheden, misschien ben ik niet meer zo flexibel maar we gaan er zeker weten uitkomen qua datum.

Reserveren: 

Er kan alleen via de mail en telefonisch een afspraak gemaakt worden. Afspraak is pas definitief ingeboekt zodra je een online aanmeld formulier hebt ingevuld. Deze stuur ik je toe zodra wij een datum overeen zijn gekomen.